• adidas gazelle

  • ¡Preséntate en nuestra comunidad! Recuerda que este debe de ser tu primer mensaje :)

¡Preséntate en nuestra comunidad! Recuerda que este debe de ser tu primer mensaje :)
 #14092  por Jo Zimmerman
 09 Sep 2019, 05:38
ÿþAdidas har adidas originals taget adidas Tubular Instinct, der er kendt for at være en høj top, og hakket det ned for at give det et nyt look.Siden ovenfor er det helt nye adidas Tubular Instinct Low, da det kommer dækket i sort over hele ruskindet og maskeoverdel. Sort hvide reb snørebånd, tonal branding på tungen og hælen og en kontrast hvid? Tubular EVA-sålenhed afslutter tingene. Hvad er dine tanker om adidas Tubular Instinct Low? Ser du frem til flere farveveje i den nærmeste fremtid? Fortæl os det i kommentarerne herunder. På et par dage ser vi udgivelsen af adidas Harden Vol.1 BHM som en del af Arthur Ashe-samlingen.

Adidas EQT Support ADV består som en raffineret og moderniseret variation af mærkets ikoniske intervaller, der først blev lanceret i 1991, og netop dette par er i det væsentlige dets seneste colorway for adidas superstar det nye år. Indtil dets ikoniske designsprog er intakt, bærer denne gengivelse en sort / hvid primeknit-konstruktion, sammen med påføringen af syntetiske stoffer og nylon med underskriftets hælbureapparat og tre stripemotiv på siderne for at forstærke dets samlede profil helt. Yderligere udtalt med turbo adidas fodboldstøvler røde hits, der er fremtrædende på hælen og branding på tungen, topper sneakeren med en hvid sålenhed i fuld længde med sorte accenter.

Nedenfor finder du også en Boost-sål, der er parret med en? Sprintframe-sockliner. Adidas Ace 17+ PureControl Cage-version? Har den samme blå og sort farve som modellen på stedet. Det leveres med en Primeknit-øvre del med et lag af NSG-film, der giver tæt kuglekontrol. Et strækbart lag TECHFIT-materiale mellem de blå og sorte farveblokke tilføjer mere komfort, mens den sorte EVA-strimmel er over BOOST og giver stabilitet.

Føjet til skoen er temaet som hanen adidas stan smith er syet på hælen. Sidst men ikke mindst kommer sålen med Boost tech, hvilket gør den til en af de mest behagelige sneakers, du nogensinde vil bære. Sagde at frigive begyndelsen 26. januar hos udvalgte detailhandlere som Tysklands BSTN (de sendes til USA), så lad os vide, hvis du planlægger at søge et par par op. Adidas EQT Support ADV Primeknit frigiver snart i en ny colorway, som er defineret af et zebra-lignende mønster.

Med voksne på $ 220, er dette par også tilgængeligt i spædbørnsstørrelser. Klik og bogmærke vores officielle adidas Yeezy Boost 350 v2 Sort rød lanceringsside nu for flere billeder, den nyeste info og frigivelsesdetaljer. Damian Lillards tredje signatursko med adidas frigivet i morges. Adidas debuterer med en ny film med titlen ALL RISE, der forbliver tro mod Damian Lillards rejse fra Oakland til NBA og illustrerer også hans budskab om at løfte samfund gennem hårdt arbejde og kreativitet for at hjælpe med at tipse skoens debut. Hvis du har lyst til at være nede lige nu, skal du rejse dig op.

Vores seneste kunstner, der er adidas gazelle belyst på #ArtonFire, er en ung dame, der går under navnet? dagmara_cielecka_art. En af Dagmaras mange talenter er at omdanne? En almindelig sneaker til et ægte kunstværk! Hendes seneste skabelse har hende taget? En almindelig Converse Chuck Taylor All Star og vende den til en af de reneste skikker, du nogensinde vil se! Dan Freebairn, bedre kendt som KickPosters på IG, er en illustratør og grafisk designer, der laver en smuk ren sneaker illustrationer for at skabe nogle fantastiske, flotte plakater. Fra Jordans, til Yeezys til Air Max-illustrationer, Imagen gør manden det hele, og han gør det med finesse.