• nike flyknit racer

  • ¡Preséntate en nuestra comunidad! Recuerda que este debe de ser tu primer mensaje :)

¡Preséntate en nuestra comunidad! Recuerda que este debe de ser tu primer mensaje :)
 #14093  por Jo Zimmerman
 09 Sep 2019, 05:39
ÿþRygter har nike flyknit racer været omkring og siger, at Nike Air Max 1 OG (Sport Red og Sport Royal) ville komme tilbage i næste måned for at fejre modellens 30-års jubilæum samt en af de flere specielle dråber til minde om Air Max Day. Selvom Nike ikke havde bekræftet disse udgivelser, beviser denne nye nyhed om, at skoene godt også ledsages af OG-boksen, yderligere, at rygterne om tilbagevenden meget godt kunne være sandt. I tilfælde af at du er for ung eller aldrig har set OG Air Max 1-boksen før, skal du tjekke den ud ovenfor. Det klassiske look på kassen består af et fedt rødt låg og en stribet base lavet i to grå nuancer. Vi håber virkelig, at skoene (og kassen) ender med at frigive næste måned. Det ville være dejligt at komme op på et nyt nike air force nyt par.

Nike SB Dunk High Denim består som en hyldest til den ikoniske Reese Forbes Nike SB Dunk Low Denim, der debuterede tilbage i 2002. Femten år senere er den populære stil blevet genoplivet i en high-top konstruktion, der i det væsentlige forbliver tro mod sin nike free 5.0 originale æstetiske . Sammenlignet med sin low-top modstykke, flaunts dette kommende par en lidt mørkere nuance af to-tone denim med flossede kanter omfattende den øverste. Endelig en sprød hvid mellemsåleenhed og pulserende røde ydersålen fra det legendariske farveskema. Når du køber $ 110, kan du købe dette fremtrædende par hos udvalgte Nike-forhandlere landsdækkende nu, selvom bredere tilgængelighed er indstillet til torsdag 23. februar.

Når Nike Air Foamposite Pro Vachetta Tan frigiver denne weekend, er silhuetten næste gengivelse dette Fantastiske Fire-inspirerede tema, da det er dræbt i et metallisk sølv - Silver Surfer nike presto -inspireret finish. Den definerende skinnende nuance dækker i det væsentlige dens robust profil, som også bærer et kulfiberprint hele vejen for et mere markant look. Som komplement til den iøjnefaldende profil er tonalsorte accenter, der pryder tungen, øjenstøtter og indre foring.

Den årlige Nike Black History Month-samling, der blev frigivet i dag, og Nike har inkluderet Air Force 1 High som en del af pakken. Disse mænds Air Force 1 tager en sort nubuck-overdel, der giver skoen et tonalt look. Metalliske guld-accenter er derefter til stede på anklestroppen, der læser LIGESTILLING såvel som på guldperforeringsringene på mudderbeskyttelsen. En sort og hvid marmoreret mellemsål giver skoen en dejlig pop. Du kan gribe et par nu hos udvalgte Nike-aktionister for $ 130.

Denne kommende Nike SB Dunk High Denim består som en genfødsel af den ikoniske Reese Forbes Nike SB Dunk Low Denim fra 2002. Omfortolket i en high-cut stil femten år senere forbliver silhuetten i bund og grund tro mod sin originale æstetiske, skønt i en lidt mørkere nuance af tofarvet denim med flossede kanter omfattende dets øverste. nike flyknit Endelig en crisp hvid mellemsåleenhed og pulserende røde ydersål hætter det legendariske farveskema ud. Prissat til $ 110, kan du købe dette fremtrædende par hos udvalgte Nike-forhandlere fra torsdag den 23. februar.

Med sin forventede udgivelsesdato indstillet engang til foråret 2017, er denne OG-gengivelse af Nike Air Penny 4 i sit hjemmetema lige landet på udvalgte detailhandlere tidligere end forventet. Som antydet svarer den klassiske basketballsneaker s colorway i det væsentlige til Orlando Magic. Hvidt tumlet læder med sort nubuckoverlays dækker sin profil, mens de definerende mørke neon kongelige accenter implementeres Imagen på tværs af beskæringen langs kvarteret, hælen, indersiden og ydersålen.